dimecres, 11 d’abril del 2012

ELS LLIBRES DIGITALS

Aquesta setmana santa vaig anar de viatge a veure la meva família i quan estava a l'aeroport , una visió curiosa amb va cridar l'atenció, la gent que llegia tothom anava amb e-books i als mes avançats amb ipod. Només de totes les persones de la sala d'espera feia servir encara el paper. No es tractava només de gent jove, sinó la majoria de persones eren d'edat mitjana i alguna ja de tercera edat. Potser perquè, els lectors tenia una edat ja mereixedora , cosa que no vol dir que la joventut no ho faci. Però vaig quedar impressionada a veure la facilitat amb que hem passat del llibre físic al digital.

Això hem va fer preguntar-me si els lectors, siguin de l'edat que siguin, el sol fet de poder trastajar un llibre en més facilitat , ¿no ens importa explorar noves vies de lectura?,¿ho trobem igual d'interessant els joves ?


Us deixo amb una xerrada de la llibreria d'Abacus sobre la tecnologia dels llibres digitals, per anar seguin amb el tema, crec que us agradarà veure una posició de llibreter.